18.07.2024

За нас

Ние сме семейна фирма  от 1991 г. и винаги сме се занимавали с търговия на вино  и напитки от цял свят. Управител на Абсолют ЕООД  е г-н Мирослав Дундаков.

Притежаваме представителен специализиран магазин в гр. Казанлък с извънредно богат асортимент на вина и колекционни напитки за ценители.

Представители сме на почти всички винопроизводителни предприятия в България, всички фирми-вносители на вина, алкохолни напитки и тютюневи изделия.

Участвали сме и подкрепяме всички значими винени събития в страната, сътрудничим с Българската Асоциация на Професионалните Сомелиери и свързаните с нея  асоциации на Барманите и Шеф Готвачите, Съюза на Енолозите в България,НЛВК, много  професионални търговски   сдружения и организации.

Г-жа Анна Дундакова е консултант  и представител на Абсолют ЕООД, има редица публикации, майсторски класове и участия в страната.

Носител е на Приза Винолюбител на годината от конкурса Сомелиер на годината 2014.

От юни 2011 г.  организираме ежегодно Фестивала на виното Розе-ROSE WINE EXPO  в гр.Казанлък и Националния Конкурса за Розе „Златен киликс“, за които фирмата има запазени права.