15.04.2024
Участници

Майсторски клас – Вили Гълъбова – Rose Wine Expo 2016

knigata

Виното е за всички

„Винаги се е смятало, че виното, по-старо и самото човечество, има божествен произход… Вярвате ли в това? Вярвате ли, че виното ви доближава до бога? Аз да! Вярвам, че във виното е истината.“

Вили Гълъбова

Vili_Galabova_02

Ако сте начинаещи винолюбители, не пропускайте тази среща. На този майсторски клас Вили Гълъбова ще  ви води към познанието за виното и здравето, ведро и леко, по напълно разбираем начин и с добра доза чувство за хумор.

Този майсторски клас е за тези,които искат да  научат достатъчно  за  ползите от виното.Ще получат някои  безценни житейски  съвети. Наред с това ще научат за  кардиопротективния ефект на ресвератрола,който е мощен антиаритмичен агент .

 

Vili_Galabova_03

Антиоксидантният  капацитет  във  виното  притежава безспорни качества при лечение на различни сърдечносъдови и невродегенеративни заболявания, заболявания на черния дроб, еректилна дисфункция, атеросклероза и др.

Защото виното наистина  може да ви лекува, докато му се наслаждавате с приятели и любими хора. То понижава нивото на свободните радикали в организма, забавяйки процеса на стареене, подпомага усвояването на витамин С, усилва циркулацията на кръвта в капилярите, чисти плаките по техните стени и чувствително понижава нивата на „лошия” холестерол.

Вили Гълъбова е сред най-добрите винени експерти в България. Сертифициран международен винен съдия, винен консултант, журналист и преподавател, тя е и производител на най-потентното антиоксидантно вино в света, разпространявано под търговската марка „Алфа Вита”, а също и един от учредителите на „Българска винена академия“.

Специалист с повече от 15-годишен международен опит и признание, в досегашната си практика има проведени стотици тренинги и консултантски сесии в сферата на производството, маркетинга, експорта и продажбите на вино.

Автор е на множество статии и есета на винена тематика,автор  на книгата ”Виното е за всички” и  публицист от  divino.bg

На чаша вино за виното и здравето !