Winetours.bg – Rose Wine Expo 2022

Winetours.bg е първият и единствен онлайн пътеводител за винен туризъм в България, който обединява всички изби, отворени за посещения. Целта на платформата е да провокира интерес към виното и винените региони, както и да улесни и увеличи пътуванията към винени обекти в България.

Winetours.bg - Rose Wine Expo

Сайтът включва онлайн карта с винарни с изчерпателна информация за тях. Всеки може да си организира тур или да се довери на екипа на Уайнтурс България за своята винена обиколка, уикенд или тиймбилдинг.

От 2021 Уайнтурс България е вече и туристическа агенция, която разработва и предлага винени преживявания, винено-кулинарни пакети с онлайн дегустации, винени срещи в Пловдив и помага за организиране на винени турове с туроператори.

Winetours.bg - Rose Wine Expo Winetours.bg - Rose Wine Expo Winetours.bg - Rose Wine Expo

Платформата разполага и с онлайн магазин за подаръчни ваучери или директни резервации за винени преживявания – shop.winetours.bg, както и тематични аксесоари за винения турист.

Обединените усилия и познания в сферата на винения туризъм на Гергана Тодорова  и Красимира Кодукова помагат на винарски изби да предлагат качествени услуги за винените любители и да ги популяризират сред винолюбителите. Дамите не спират да пътуват и да откриват непознати винени дестинации в България, за да гарантират на своите клиенти само качествени винени приключения.

Открийте щанда на Уайнтурс България и изберете следващата си винена дестинация или оригинален подарък!

Контакти

Гергана Тодорова

Красимира Кодукова
 
BulgarianChinese (Traditional)EnglishFrenchItalianJapaneseRussianSpanish