23.05.2024
Участници Rose Wine Expo

Tsarina Wine – Rose Wine Expo 2024

За нас виното е много повече от напитка, от деца сме гледали как дядовците и бащите ни правят вино, а те са се учили от техните бащи и дядовци. Виното тече с поколения при нас и така сме израстнали с отношение и специална почит към него, като сме запазили и ценните спомени и сме натрупали знания за занаята.

Tsarina Wine - Rose Wine Expo Tsarina Wine - Rose Wine Expo

Част сме от всички ритуали още от зарязването на лозята през февруару месец, след това през цялата година и по време на гроздобера полагаме много усилени и отговорни дейности ,който ние приемаме за празник понеже сме заедно цялото семейство и събираме плода на положените усилия. Работата не спира и с приключване на гроздобера, следва обработката на гроздето и пълненето на бъчвите и на свой ред полагане на още грижи и внимание до най-малкият детайл, за да се превърне в хубаво вино.

Tsarina Wine - Rose Wine Expo Tsarina Wine - Rose Wine Expo

Дистанционно наблюдаваме нашите лозя посредством нови технологии и по този начин имаме точна информация за температура на въздуха и почвата, влажността и още няколко важни параметъра.
Задълбочени Анализи чрез изкуствен интелект успяваме да вземем най-правилните решения, в най-подходящият момент.

Превенция на болести – Извършваме растителна защита на лозовите масиви с безпилотен летателен апарат.
Прецизна и ефективна работа – Чрез тези инструменти намаляваме използването на препарати с 30% отколкото при конвенционалната растителна защита.
Винаги в синхрон Независимо къде се намирaме, Наблюдаваме лозето от всяка точна на света.

Контакти