THINK PINK, DRINK PINK

Rosé isn’t just a beverage—it’s lifestyle.

Rosé не е просто напитка-това е начин на живот. Пълноправна, розово тонизираща лайфстайл марка. Розето щастливо обхваща цветовото пространство между червеното и бялото вино,танцува върху небцето с невероятни аромати, но Pink виното днес е по-скоро състояние на духа –модна икона !

image001 image002 image003

„Drink your pinks, eat your greens”

В последните няколко години има нова вълна любители на здравословния начин на живот,които обожават розето и храните, с които то се съчетава!

Розетата са вината, които се съчетават с най разнообразната храна, благодарение на ярката им киселинност и липсата на танини.

image004 image005 

image006

image008 image009

Полусухото розе се съчетава с различни десерти,които имат плодове като компонент.

Сухото и наситено розово вино се сервира към ордьоври,салати и риби,но и с зеленчуци и различни меса на грил. Розе и BBQ вече са страхотната двойка на задокеанските градински вечери.

Тъмните малиновочервени розета са подходящи за различни по плътност и твърдост сирена, както и такива с благородна плесен, но също и с Гауда и Ементал. За страните с дълги и горещи лета,като Гърция, Испания и Южна Италия, тези розета са  спасение  от „отекчително” дългото пиене на бели вина през лятото и морска кухня!

Всеки  знае, че розето е незаменимо като партньор на всяка средиземноморска храна по цялото крайбрежие на Méditerranée, без да изключваме Мароко, Тунис и Турция.

 Светлорозовите розета с повишена киселинност са отличен партньор на по-ароматни и сочни тлъстички меса.

Но Розето върви и с ризото и паеля, китайската сладко –кисела кухня и азиатските ястия на тиган уок

Може да се съчетае с топли предястия със силни подправки и различни морски дарове.

Сладките розета могат да „гасят пожара” на азиатските подправки, да омекотят солеността на солената храна и да балансират опушените аромати в храната.

Или иначе казано, може да консумирате Розето и само с лек морски бриз !

image010

Cote des Roses

Розето е виното, което празнува Средиземноморския Art на живота!

Неговата оригиналност се простира дори до розово-образната бутилката, проектирано от младата студентка от Ecole Буле Geneviève Grad.

Бутилка-отпечатък на истинският френски шик !

image011 image012

Етикети за Розе?!

:Няма правила!

От розата до Фламингото-асоциацията продава.

image013 image014 image015

Холувудските звезди-успешно,но по за кратко….

image016

Bag in Box вино се превръща във VinChic моден атрибут на Louis Vuitton. image017
Най-накрая винарската индустрия осъзна, че дамите съставляват сериозен процент от консуматорите на Розе,но обичат да го купуват „с очите си”.Тоест са привлечени са от „красивите неща“ във визията на продукта.

Американските почитателки на Розето са изкушени от кутия вино –Bag in BOX,изглеждаща  като дизайнерска чанта на“Луи Вюитон“, а не груба обемиста  кутия!
image018 image019

Намирате ли прилики между двете чанти ?

image020

Любителите на виното все повече гледат на света през розови очила, казват лидерите в индустрията, като посочи двуцифрен ръст в продажбите на дребно в САЩ за премиум вносни вина розе всяка година от последното десетилетие.

Video Rose-Wine-Lifestyle

 

 

BulgarianChinese (Traditional)EnglishFrenchItalianJapaneseRussianSpanish