24.06.2024

Гост участници

vega_star_tradingVega Star  Trading   Вега Стар OOД

Vega Star Trading е ексклузивен регионален вносител на висококачествени алкохоли и ръчно свити пури. В центъра на нашата философия поставямe качеството, социалната отговорност и грижата за клиента. Предлагаме на потребителите бързооборотни стоки, които се отличават с високо качество и достъпна цена.


 

kaliman_caribeKaliman  Caribe  Калиман Карибе

„Калиман Карибе” ООД е основана през 1995 г. като ексклузивен дистрибутор на престижните марки ръчно свити пури Habanos за България. Има ключова роля за позиционирането и разпространението на тютюневи изделия от висок клас в България. Разполага с развита дистрибуционна мрежа на различни нива – търговци ключови клиенти – големи търговски вериги и бензиностанции, хипермакети; търговски представители за средни и малки клиенти и екс-ван доставки в цялата страна. Складовете на компанията са лицензирани за работа при митнически, данъчен и публичен режим.


 

dovexDovex Ltd  Довекс ООД

Фиpмa Дoвeĸc OOД ce нaмиpa в гpaд Xacĸoвo и вeчe oт 22 гoдини e нa пaзapa, извъpшвaйĸи тъpгoвия нa eдpo и дpeбнo и диcтpибyция нa aлĸoxoл, ĸaфe и цигapи зa XoPeKa (xoтeли, pecтopaнти и ĸaфeнeтa).


chokolatier

RSchocolatier – шоколатиерницата на Ради Стамболов

В средите на изкушените от кулинарното изкуство Ради Стамболов няма нужда от представяне. Всички познават сладкаря ентусиаст, който със завидна енергия и неподражаем устрем се бори за налагане на престижа на професията готвач, за обучението на младите кадри, за запазването на българското кулинарно наследство, за навлизане на световните тенденции у нас.


 

dabov

DABOV Specialty Coffee – магазин за кафе

Йордан Дъбов е кафе експерт, съосновател на АББ, лицензиран кафе-инструктор и маестро бариста 2-ро ниво от Европейската асоциация за специално кафе – SCAE (Specialty Coffee Association of Europe).


 

barista

Асоциация на българските баристи

Ако планирате събитие и искате вашите гости да се насладят на перфектно кафе или капучино, можете да поръчате професионален бариста под наем, заедно с цялото оборудване – кафемашина, кафемелачка и бариста аксесоари. Можете да поръчате цял подвижен бар с топли напитки – кафе, чай, горещ шоколад и да изненадате гостите си съссобствена кафетерия.