Rose Guest: Зеолитна вода”Севтополис” – Rose Wine Expo 2017

Гост-изложител и партньор на ROSE WINE EXPO 2017 г. с най-новия си иновативен био продукт- розовата вода за перорална употреба, с добавена капка розово масло.

Dew of Roses– Чудото на родопския минерал в съчетание с животворната течност и с дъх на розовата долина, могат да достигнат и до Вас, побрани само в една бутилка.

Дълбоко в сърцето на Розовата долина, в полите на Стара планина, извира най- чистата и кристална изворна вода. Вода, разливана по златни чаши на тракийски племена, вода утолявала жаждата на българските армии по време на ожесточени освобожденски боеве, вода, която е в основата на розовата козметика и разнообразните розови продукти с които България се слави на длъж и на шир, от Запада до Изтока и отвъд океана.

Днес ние се погрижихме да се насладите на този безценен дар от природата в най- чистата му форма под името „Севтополис“. 

Марката „Севтополис“, предоставя водата в най- доброто и качество, благодарение на зеолитната филтрация (единствената в България зеолитова вода готова за консумация). Заеолитът притежава свойства, граничещи с вълшебството и става все по- използваем в хранително-вкусовата промишленост, животновъдството, растениевъдството и медицината. Истински дар от майката Природа, зеолитът едва наскоро разкри свойствата си пред по-голяма аудитория, подобно на много други “чудодейни”, но безкрайно простични лекове, напълно достъпни за хората и за ужас на фармацевтичната индустрия – наистина работещи. Зеолитът се счита за напълно безопасен и нетоксичен за перорално приложение при хора и животни. Това включва бебета, деца, бременни жени и кърмачки.  Зеолитът е порест минерал, съставен предимно от алуминий, силиций и кислород. Натоварената с отрицателно електричество повърхност дава възможност минералът зеолит да привлича и задържа катиони от средата, в която се намира и от своя страна да отделя други. Поставен във водна среда, зеолитът елиминира всички вредни за човека вещества от нея, включително и радиоактивно замърсяване. Той има силно въздействие върху човешкия организъм. Пречиства отровите в организма, поети чрез въздуха и храната. Какво е полезното действие на зеолита: 

  1. Силен антиоксидант – През първия месец от използването му се свалят 3-4 кг „мъртво тегло“, поради изхвърлянето на шлаките от организма.
  2. Улавя и извежда от организма нитрозамините /канцерогенните вещества
  3. Притежава абсорбиращи свойства спрямо радиоактивните елементи като Цезий 134 и Цезий 137, стронций, както и към тежките метали /живак, кадмий, олово, цинк, хром/.
  4. Свързва и елиминира амоняка от клетките.
  5. Елиминира млечната киселина от мускулите и подобрява мускулния тонус (подходящ за прилагане при спортисти с цел бързо възстановяване).
  6. Снижава риска от развитие на ракови клетки.
  7. Нормализира киселинно-алкалния баланс. Това е изключително важно за общото укрепване, защото повечето хора живеят в състояние на излишна киселинност… и още куп други проблеми, които се натрупват в организма ни в следствие на неправилно хранене и начин на живот, както и от редовна консумация на вода негодна за ежедневна употреба. Благодарение на чудодейните свойства на минерала зеолит, водата е благоприятна за ежедневен прием и се превръща в извор на здраве и живот!

Последната иновация, представена от екипа на зеолитова вода „Севтополис“ е розовата вода за перорална употреба, с добавена капка розово масло. След като вече обобщихме ползите от зеолитната филтрация, ще Ви разкрием ползите от розовото масло за здравето. Добивано в единствената по рода си Розова долина от Роза Дамасцена и Роза Алба. Оказва се, че с помощта на този природен дар можем да лекуваме рани, да се спасим от депресията и да облекчим стреса. Това се дължи на антидепресантните му свойства, както и на антивъзпалителните, антисептичните и антивирусните. Розовото масло помага също при разстройства на стомашно-чревния тракт и влияе положително при болести на черния дроб и бъбреците.

То може да помогне на хора с висока температура, тъй като има противовъзпалителни свойства. Може да се справи и с други случаи на възпаления причинени от микробни инфекции, поглъщане на отровни неща, лошо храносмилане, дехидратация и други.

Всички тези полезни свойства на водата достигат до Вас благодарение на иновацията, амбицията и упоритостта на г-н Хр. Рахманлиев.

Чудото на родопския минерел в съчетание с животворната течност и с дъх на розовата долина, могат да достигнат и до Вас, побрани само в една бутилка-DEW of ROSES

Може да се насладите на вкуса  на розовата и зеолитова вода  на изложението Rose Wine Expo Казанлък 2017.

Dew of Roses-истинска роса от Долината на розите!

За поръчки или повече информация:  

„ЗЕОЛИТ УОТЪР КЪМПАНИ“ ЕООД , гр. Казанлък, бул „Розова долина“7 

email: info@vodasevtopolis.com

BulgarianChinese (Traditional)EnglishFrenchItalianJapaneseRussianSpanish