23.05.2024
Участници Rose Wine Expo

Reality Bio Wine – Rose Wine Expo 2024

„REALITY bio wine“ Бързо просперираща марка вина и винарски продукти от изцяло ORGANIC съставки,БИО или в процес на БИОсертификация

Мотивацията   REALITY

Земеделски и вино производители сме изцяло преминали изцяло на биологично земеделие. Стопанисваме лозя в покрайнините на Варна, а отскоро и малинова градина, за които с много внимание се грижим екип от няколко души. Радостни сме , че от нашите лозя и градини чрез марката „REALITY” до Вас достигат САМО истински, натурални продукти. Докосвайки Ви надяваме се оставят ясен и запомнящ се отпечатък . Карат Ви да се връщате усмихнати към Нас и да сплотяваме своето приятелство, отново и отново.

Фермерските био пазари, панаири и събития с директна дегустация са ни любими,тъй като чрез тях не просто представяме ,а и получаваме обратна връзка и усещаме Вашето отношение мили хора, към всичко онова което правим. Приятен е прекият досег.Виждаме широката сърдечна усмивка в очите на човека пред себе си  споделил спонтанните си впечатления.

Водени от усета си, освен традиционни био вина създадохме и серия от ПЛОДОВИ Вина и продукти – Натурално Малиново и Черешово вино, комбинаций от Череша с Мерло и Малина с Мавруд, а вече и Арония с Мавруд….    Общото при всички тях  е ,че освен че са приготвени изцяло от био сертифицирани суровини, плодове и грозде, са и харесвани и търсени от хора с изтънчен вкус. Правят се в малки партиди, грижливо подготвени с много внимание и любов. Изключително подходящи като мил подарък, подходящи за споделяне с близки и скъпи хора. А защо не и като един прекрасен завършек на деня…..

През годините НИЕ нашият REALITY екип сме имали възможност да бъдем на ключови ръководни длъжности във едни от най големите винарски предприятия в България. Били сме всичко – от техник винар до технолог, от  пласьор през маркетинг мениджър, та дори и  изп.директор на водещи компаний от бранша. Нищо от това досега  обаче не е било така приятно, както усещането за развитие ни като малък производител на висококачествени бутикови серии вина. Това истински ни мотивира и ощастливява.

Reality bio wine
Бързо растяща марка вина и винени продукти от ORGANIC съставки, BIO или в процес на BIO сертификация.

Контакти

Адрес: Варна, ул. Цариброд 47
Тел: +359 876-000-246
e-mail:[email protected]
Web site: www.reality-biowine.com
Facebook: REALITYbiowine