Минерална вода DEVIN – Rose Wine Expo 2022

DEVIN Минерална е натурална вода от сърцето на Родопите – чиста, нискоминерализирана и подходяща за активните, динамични хора, които искат да водят здравословен начин на живот. Тя доставя необходимите минерали и се грижи за добрата хидратация на организма в забързаното ежедневие, по време на спорт и физическо натоварване.

Коя бутилирана вода е природно чиста?

Натурална минерална вода
Минералната вода се добива от естествен подземен източник, обикновено с дълбочина над 600-700 метра, което я прави природно чиста или т.е. натурална. С ясен географски произход, тя се бутилира при водоизточника, като отговорност на бутилиращата компания е защитата й от външни замърсявания.
Минералната вода се отличава с постоянен състав и баланс на минералите. Точно съставът придава уникалния вкус и свойства на всяка вода. Минимална обработка е позволена при бутилирането на минерална вода, но задължително се запазват специфичните свойства на водата, които природата й е дала.
Devin Минерална е натурална минерална вода с ниска минерализация, от екологично чист район и защитен минерален извор, разположен дълбоко под земята.

Изворна вода
Изворната вода се добива от подземен източник от повърхностните слоеве на земята. Подобно на минералната вода, изворната вода е натурална вода – природно чиста, с ясен географски произход. Добива се от ясно определени и защитени подземни източници. Не се обработва при бутилирането и достига до нас недокосната от човешка ръка.
Сред предимствата й често са ниската минерализация и мек вкус.
Devin Изворна спада към категорията Изворни води. Отличава се с постоянен състав, ниска минерализация и уникалния баланс на минералите, които придават изключителна лекота и нежност на вкуса. Подходяща е за всекидневна употреба и се препоръчва за консумация от бременни, бебета и малки деца.

Контакти
www.izvorna.bg/devin-izvorna

Централен офис Девин ЕАД

Завод Девин ЕАД

BulgarianChinese (Traditional)EnglishFrenchItalianJapaneseRussianSpanish