Maxxium Bulgaria – Rose Wine Expo 2022

Maxxium България е водеща маркетингова и дистрибуторска компания за първокласни спиртни напитки и вина с повече от 21 години опит на българския вътрешен пазар.

В основата на нашия бизнес лежи ангажиментът за изграждане на марки в партньорство с нашите клиенти, потребители и собственици на марки. Това е непоклатим ангажимент, предоставен с динамизъм, уважение и страст, който протича през организацията на всяко ниво.

Maxxium Bulgarian - Rose Wine Expo

Вярваме, че качеството и престижа на нашето портфолио в комбинация с нашия опитен и професионален екип ни правят страхотни създатели на марки.

Maxxium България е напълно независима компания.

Maxxium Bulgarian - Rose Wine ExpoMaxxium България е силен и професионален търговски партньор с една от най-разнообразните и изискани колекции от спиртни напитки и вина в България. Това ни позволява да бъдем избран партньор. Предлагаме едно гише, единични точки за контакт в комбинация с голям асортимент. Поради нашия размер ние се радваме на страхотни икономии от мащаба както в търговията, така и в нашата верига за доставки.

Ние се стремим да продължим да изграждаме марките на нашите партньори чрез повишаване на тяхната видимост и достъпност в комбинация с ефективни активации. Опитваме се да направим това на много конкурентна цена, като освобождаваме допълнителни инвестиции зад марките.

Вярваме, че разбирането на крайния потребител е от решаващо значение за изграждането на марката, затова се стремим да събираме повече информация за потребителите всеки ден.

Основната дейност на Maxxium България е внос и местни продажби и маркетинг на първокласни спиртни напитки и вина.

Maxxium България предлага богата гама от превъзходни продукти, съдържащи следните марки:

Jim Beam, Teacher’s, After Shock, Campari, Aperol, Bols, Ouzo 12, Czar’s Vodka, Sauza, Maker’s Mark, Yamazaki, Hibiki, Jura, Hakushu, The Dalmore, Laphroaig, Kavalan, Efe Raki, Kilbeggan, Drambuie, Licor Fran, 43, Freixenet, Galliano, Knob Creek, Cinzano Pro-Spritz, Sagatiba Pura, Appleton Rum, Courvoisier, Auchentoshan, Old Smuggler, Glen Grant, Cinzano Vermouth, Bowmore, Connemara, The Tyrconnell, Skyy Disti Vodka, The L Passo Vodka, The L Passo , JWRay Rum, Champagne Besserat de Bellefon, Stolichnaya, Moskovskaya, Russkaya, Villa Massa, Cynar, Tamnavulin, Roullet Cognac, Villa Massa, West Indies Rum & Cane Merchants, Six Saints, Pisang Ambon, Cutty Sark, Grodino, La Fetterca , Roku, The Chita, Toki, Krupnik, Loch Lomond, Glen Scotia & Littlemill.

Контакти

София 1618
бул. Братя Бъкстон 40
Тел: + 35929566090 / + 35929566080
Факс: +35929566092
Emel: office@maxxium.bg
Web Site: www.maxxium.bg

BulgarianChinese (Traditional)EnglishFrenchItalianJapaneseRussianSpanish