Gulbanis Wine – Rose Wine Expo 2022

2012 ПРИЗ КАВАЛЕР НА РОЗАТА ВТОРА СТЕПЕН-НАГРАДА НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ – ROSE  – ГУЛБАНИС ВАЙН – каб.совиньон – 2011г

Масивите на изба Гулбанис са разположени по полегатите хълмове край с. Горски Долен Тръмбеш, в чието подножие р. Янтра извива сребриста снага. Красотата на местността съвсем естествено се преплита в екзотичното име на избата. Гулбанис, което се превежда „ лице красиво като цвете”. Идеята е свързана със съпругата на един от основателите на фирмата.

Засаждането на нашите лозя започна през 2008г., като постепенно достигна площ от 450 дка.

Регионът се слави с вековни лозаро-винарски традиции, а в близост се намират едни от на-известните туристически обекти на Великотърновска област- останките на римския град Никополис ад Иструм, хълма Царевец, с.Арбанаси и др.

Gulbanis Wine - Rose Wine Expo 2022 Gulbanis Wine - Rose Wine Expo 2022

Gulbanis Wine - Rose Wine Expo 2022

Сортове и регион

С цел осигуряването на суровина за качествени вина, ние се консултирахме с български експерти по лозарство както и с италиански специалисти в областта на лозовия посадъчен материал.

Подбраните за засаждане сортове са съобразени със специфичните климатични условия и почвен състав в масивите на „Гулбанис”. Всички лози са внос от Италия. Грижите и брането на лозите се извършват на ръка, за да се гарантира качеството на вината.

Gulbanis Wine - Rose Wine Expo 2022

Производство

Реколтата от нашите лозя е в основата на производството на редица качествени вина, купажирани или чисти, млади или отлежали.

Производството на вина се осъществява със съдействието на утвърдени български специалисти в областта. Постигнатото отлично качество е многократно оценявано както подобава на престижни международни конкурси.

Gulbanis Wine - Rose Wine Expo 2022

 Gulbanis Wine - Rose Wine Expo 2022  Gulbanis Wine - Rose Wine Expo 2022 Gulbanis Wine - Rose Wine Expo 2022

 Gulbanis Wine - Rose Wine Expo 2022 Gulbanis Wine - Rose Wine Expo 2022 Gulbanis Wine - Rose Wine Expo 2022

Европейски продукт

Експертните съвети на специалисти с богат международен опит във винопроизводството , умело приложени в производството на нашите вина, дават резултат в реализирането на продукти с доказано европейско качество.

Контакти 

България
Горна Оряховица 5100
Ул. Хан Крум 1

Телефон: +359 618 20055

E-mail: office@gulbaniswine.com

Управляващ директор

Красимир Жеков
E-mail: office@gulbaniswine.com

www.gulbaniswine.com

Facebook

BulgarianChinese (Traditional)EnglishFrenchItalianJapaneseRussianSpanish