Enoteca Enthusiast – Rose Wine Expo 2019

Магията на мечтите

Енотека Ентусиаст е сбъдната мечта за един млад енолог Михаил Тонев. Enoteca е италианска дума, която произлиза от гръцката Οινοθήκη (вино хранилище). Използва се, за да опише специални места, в които се съхраняват колекции от лимитирани серии вина.

А като истински винени ентусиасти, Михаил и Нели Бонева-креативната  половинка в този бизнес тандем,се занимават с развиването на собствен бранд вино. Всяка година едни от най-добрите вина, произвеждащи се в България,по вещата преценка на  професионалното небце,попадат в селекцията на тяхната фирма.

Достойното уважение и винен реверанс към българската история на Енотека Ентусиаст е едно своеобразно завръщане към корените,разказващо за истории от далечни времена –притчи за любов,чест,вяра и народна памет.Това е специалното им вино „ Ал-манах” – календар или сборник, съдържащ в себе си информация от различни области на живота!

Младите винени селекционери често участват във Винени вечери,демонстриращи стари кулинарни умения и практики.Изкушени са да откриват и съхраняват редки местни сортове и винопроизводителни традиции.

Но като ентусиазирани модерни винари-Нели и Михаил не остават само обърнати назад към историята,а смело предлагат и най-иновативните продукти.

Енотека Ентусиаст внасят на българския пазар The Magic Dream Line-испанското пенливо изкушение,Диско кралицата на Средиземноморието от Замъка на Dream Line World

Създателите на The Magic Dream Line са пионерите в света в разработването на други начини за пиене на вино. Присъединяването на виното към фантазията и магията стана възможно с новата категория напитки: The Fantasy Drinks с магически ефект

The Magic Dream Line е магия, фантазия, забавление, празник, но преди всичко това е мечта. The Magic Dream Line е създаден за мечтатели, за оптимистични, иновативни и забавни хора, които знаят, че няма нищо по-важно, когато отваряте една бутилка, от това да се усмихвате и да заблестят очите на хората, с които я споделяте. Да си жив и да имаш мечти за да ги споделяш с хората,които обичаш!Това е кредото на The Magic Dream Line.

Иновационни етапи по време на целия производствения процес, позволяват да се  предаде на продуктовата гама уникално магическо докосване. Благодарение на внимателния подбор на най-доброто грозде от Средиземноморието, The Magic Dream Line има голямо разнообразие от аромати в пенливите си вина, от свежия  вкус на glera до  десертния  вкус на специалния сорт moscatel.

Пенливите  вина от тази серия се открояват с магическия си визуален ефект.Цялата гама е изработена от 100% натурални продукти. Производственият процес се извършва в големи винарни от квалифициран персонал и това позволява иновативния винен продукт да се адаптира към нуждите и тенденциите на пазара, както и да се гарантират качеството и количеството на продукцията.

The Magic Dream Line -Истинско Магическо визуално и вкусово изживяване,което Енотека Ентусиаст са подготвили за Вас на изложението ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2019

Facebook Enoteca Enthusiast 

Facebook Dream Line Bulgaria

BulgarianChinese (Traditional)EnglishFrenchItalianJapaneseRussianSpanish