EcoBoom – Rose Wine Expo 2022

Фирма “ЕкоБум” ЕООД е относително младо име на пазара на диструбуция на вина в България. Създадена в началото на 2018 година, с цел продажба на висококачествени екологически чисти продукти, в частност вино. Основното портфолио на фирмата е формирано от асортимента на вина на винарска изба Видинска Гъмза.

EcoBoom - Rose Wine Expo EcoBoom - Rose Wine Expo

Това са основно едносортови вина, винифицирани от стари, 45 годишни лозя. Основните са 4 вида Гъмзи, Памид, Мускат Отонел, Ризлинг и Ркацители. Интересни са и плодовите вина на избата, които са произведени от 60% вино Мерло и 40% сок от плода на съответния вид, който е добавен на определен етап от ферментацията на гроздето. Фирмата дистрибутира  4 вида плодови вина от този тип – Малина, Смокиня, Вишня и Боровинка и едно много интересно Вино от Рози.

EcoBoom - Rose Wine Expo

Виното от Рози, представяме с особена гордост на Фестивала на розето в гр. Казанлък, поради неговата уникалност и особен синхрон с темата на празниците на розата, в рамките на които се провежда и уникалния фестивал. Това е единственото вино от Рози в България, което не е ферментация от листчета рози, а е купаж от 60% розе, произведено от сорта грозде Гъмза, който е визитната картичка на горепосочената изба и 40% концентран от рози, произведен в дестилерия в района на гр. Казанлък.

Друг много интересен проект, чийто продукти представя нашата фирма е проекта Врачанска теменуга. Ние продаваме вино Врачанска теменуга, ракия специална и отлежала със същото име. Врачанската теменуга е много стар и древен бял български сорт грозде, прародител на по – новия и модерен сорт грозде Врачански мискет, който се отглежда в района на гр. Враца. Насажденията от Врачанска теменуга се намират на 350м. надморска височина, на Веслешкото плато. Виното е много свежо, пивко и ароматно.

Заповядайте при  нас, за да се запознаете с други много оригинални и интересни напитки.

Ние ще се погрижим за Вашето прекрасно  настроение по време на празника!

EcoBoom - Rose Wine Expo

BulgarianChinese (Traditional)EnglishFrenchItalianJapaneseRussianSpanish