23.05.2024
Без категория

DIONIS-ELENA LTD ЩЕ ВИ ИЗДАДЕ ТАЙНИТЕ НА УСПЕШНОТО ДОМАШНО ВИНОПРОИЗВОДСТВО

Фирмата е основана през 2005 г. в град Елена, но развива дейността си в град Русе. Дионис-Елена ООД е семейна фирма, която започва дейността си с двама служители. През последните 10 г. се налага на пазара и вече разширява дейността си на два отдела – технически и технологичен. Служителите на фирмата са  тясно специализирани в бранша.

От създаването на фирмата специалистите работят усилено по разработването и усъвършенстването на нови апарати и уреди за лабораторни цели приложими във винарския бранш и в хранително-вкусовата промишленост.

През 2012 г. фирмата започва да създава нови съвременни технологии за производство на алкохолни напитки в домашни условия без да е необходимо закупуването на специално или допълнително оборудване. Упоритата работа на екипа води до създаването на комплектите за домашно производство на вино, ракия, бира, сайдер и медовина.

От 2013 г. фирмата започва работа с двете големи марки, водещи във винарския бранш на световно ниво. С внасянето на тези енологични продукти фирмата започва да предлага на клиентите си продукти с немско качество и френски енологични традиции. Вината произведени с тези продукти се отличават на пазара у нас и в чужбина.

През 2016 г. фирмата организира и провежда първият конкурс за домашни вина в град Русе. Станал вече традиция сред любителите на домашното винопроизводство,конкурсът е възпитал и отгледал много майстори.

През годините фирмата участва в различни събития и прояви. Дионис-Елена ООД участва на ROSE WINE EXPO многократно.

Тази година подготви за Вас  дългоочаквания СЕМИНАР „ВИНО и У ДОМА“- ОСНОВИ НА ДОМАШНОТО ВИНОПРОИЗВОДСТВО.Специален лектор ще бъде младата наследница на семейната фирмена традиция Цветанка Николова ,която е възпитаник на университета в Брайтън, специалност „Технология на виното и пивото и агрономия“.

Dionis-Elena LTD- Rose Wine Expo

Три увлекателни теми от по 30 минути, разделени с почивки,с много нагледен материал и дегустации,съвети и технологични тайни ще представи младата техноложка. Реверанс пред Казанлъшката публика е обявеният свободен вход за СЕМИНАРА.

Очакваме Ви нетърпеливо на 4 юни 2022г в залата на Литературно-Художествен музей „Чудомир“ от 12:30 ч. НАЧАЛО на ул.Трапезица  №6   Казанлък Предварително записване участие на тел.0898867676

Животът е твърде кратък, за да правим лошо вино.