24.06.2024
Участници Rose Wine Expo

Био вино от нар за Императори – Rose Wine Expo 2024

Уникална напитка, превъзходно вино с гранатов цвят и наситен аромат на зрял нар. Експертите са убедени в лечебните му свойства. Те са дължат на нара – изключително богат на витамини и антиоксиданти плод. Регулира кръвното налягане, бори раковите клетки, доказан имуностимулатор, нормализира нивата на хемоглобина, спомага храносмилането.

Уникалното вино което няма аналог в страната и достойно се конкурира с най- добрите световни образци на вино от нар, каквито са арменските вина.

Виното ” IMPERATORS” е без добавена захар. Алокохолното съдържание и сладкият послевкус се постигат изцяло чрез оползотворяване на натурално съдържащата се в плодовете фруктоза. Виното е подходящо за хора, които избягват приема на захар, както с диетични цели, така и с други здравословни цели. Не са добавени никакви консерванти.
Особеността на виното от нара е, че има много високи антиоксидантни свойства. В сравнение с обикновеното червено вино, той по-добре защитава “лошия” холестерол (липопротеини с ниска плътност) от окисляване.

Истинското удоволствие от виното от нар IMPERATORS се дължи на невероятния вкус, към който никой не остава равнодушен.