СРЕДИЗЕМНОМОРСКА ЕКЗОТИКА в ГРАДИНАТА на ROSE WINE EXPO 2019

IL LIMONCELLO DI VILLA MASSA-СРЕДИЗЕМНОМОРСКА ЕКЗОТИКА в ГРАДИНАТА на ROSE WINE EXPO 2019

DA UN’ANTICA RICETTA DI FAMIGLIA

Икона на гастрономията на Sorrento, продукт на Campania par excellence, средиземноморски шедьовър, обичан и признат в целия свят.

Това е лимончелото, наричано още лимончино, сладкият ликьор, роден в края на деветнадесети век, от смес от лимони, захар, вода и алкохол.

Вила Маса го произвежда от 1890 г., според стара семейна традиция и днес е компанията, способна да поднесе  на  света цялата истинност на Соренто  лимончелото.

Автентичен

Заобиколена от органични цитрусови насаждения, Villa Massa в Piano di Sorrento е домът на семейството на Massа. Рецептата на Вила Масса датира от преди 1890 г. и е пренесена непокътната от майка на дъщеря в продължение на повече от век.

Изработва се  е от изцяло ръчен занаятчийски процес, който остава непроменен от самото начало, като се използва само кората на най-добрия сорт. Вила Масса е основана от братята Серджо и Стефано Масса. В древния град Соренто „лимончело на Соренто“ е пазител на вековна традиция.

Изящно италиански

Limoncello е натурален и занаятчийски продукт, ликьор, който се приготвя с вливането на пилинг от кората на специалните овални лимони на сорта Limoni Ovali di Sorrento IGP (Защитено географско указание )към който се добавя изворна вода и захар. Силата е в неговата уникална суровина, която дава най-доброто от лимоновия  парфюм в алкохола, и внимателно контролираното производство.Автентичната семейна рецепта, правят традиционния лимончело ликьор на Sorrento един от символите на неаполитанското вино и гастрономия.

Italiano vero

Днес локьора на Вила Massa limoncello,опакован в рафинирана дизайнерска опаковка, която демонстрира  ценностите на майсторството и традицията, се идентифицира в света като един от емблематичните  продукти на италианския стил.

Photo © JoniIsraeli.com

Елегантен за пиене

Limoncello може да се опитва многократно, в семейството, с приятели и обичайния начин да му се наслаждаваме е след богата и вкусна домашна храна ,за стомашен комфорт,освежаващ  в замразена чаша –този ликьор  е елегантен източник на вдъхновение за всеки  средиземноморски хедонист.

Модерен

Но този автентичен вкус, богатството на неговата суровина и изискан стил предразполагат Вила Маса към нови начини за разбиране и поднасяне  на лимончело, при приготвянето на прекрасни коктейли, в които средиземноморските вкусове се преоткриват в модерна стилистика.

Photo © JoniIsraeli.com

IL LIMONCELLO DI VILLA MASSA  е CRAFT напитка: P.G.I. (Защитено географско указание) „Оранжева лимонова коричка Соренто“, рафинирана захар, премиум алкохол и пречистена изворна  вода Всички натурални съставки без допълнителни ароматизатори, без оцветители ,без глутен и пълна проследимост на използваните лимони-от градината до чашата. Без консерванти. Продукт на тероара.

БЪДЕТЕ МОДЕРЕН СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ ХЕДОНИСТ

в Градината на ROSE WINE EXPO 2019

 

 

 

 

 

BulgarianChinese (Traditional)EnglishFrenchItalianJapaneseRussianSpanish