05.03.2024

Официални партньори

divino_logowww.divino.bg

Дегустации, рейтинги и оценки на вина, винени магазини и ресторанти, анализи и коментари от винения бизнес. Вино публицистика и култура. DiVino – вашият винен пътеводител.


saiuz na enolozite v balgaria

www.wineforum-bg.net

Съюзът на енолозите в България е сдружение, обединяващо специалистите по технология на виното и високоалкохолните напитки, които работейки в различните български винарни, създават идейно, творчески и практически вината на България, а също и производните, произтичащи от гроздовия сок.


baps

www.sommelierbg.com

“БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ НА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СОМЕЛИЕРИ” – БАПС, наричана по-нататък в устава “Асоциацията”, е сдружение с нестопанска цел на лица, активно заети в сферата на вино-гастрономията, които се обединяват за осъществяването на дейност за утвърждаване и развитие на  професията сомелиер в страната.
Сдружението е национална, не политическа и не религиозна организация с нестопанска цел, създадена, за да съдейства за популяризиране, утвърждаване и развитие на професията “сомелиер” в страната.


BANLV

www.baiw.org

БЪЛГАРСКА  АСОЦИАЦИЯ  НА НЕЗАВИСИМИТЕ ЛОЗАРО-ВИНАРИ (БАНЛВ) е сдружение, обединяващо предимно семейни изби от различни райони на България, които лично правят всичко от А до Я: грижат се за лозето, берат гроздето, произвеждат виното, продават бутилките под собствено име или марка. Настоящи членове на БАНЛВ са: Иво Върбанов, Вила Юстина, Винарна Братанови, Орбелус, Шато Коларово, Росиди, Боровица, Култура на виното, Еолис Истейт,  Вила Мелник, Мараш, Шато Бургозоне, Братя Николови, Кайнарджа, Изба Манастира и др.


ka&ta

www.kata.bg

Каталогът, създаден от Цвета и Катя, е основополагащ за онези, които се интересуват от български вина, независимо къде живеят и дали могат да четат на кирилица. За първи път те са събрали в компактна книга внушително количество данни, съчетани с компетентното мнение на авторите и с практични съвети за виното.


 

design i reklama

Национална Асоциация За Дизайн и Реклама

Град: София; Адрес: ул. Майор Горталов № 31, ап. 17; Тел: 0888122882