23.05.2024

Медийни партньори


divino_logowww.divino.bg
Дегустации, рейтинги и оценки на вина, винени магазини и ресторанти, анализи и коментари от винения бизнес. Вино публицистика и култура. DiVino – вашият винен пътеводител.


winebg_info

www.winebg.info
Всичко за виното в България. Производство, сортове, технология, тероар. Винарски изби в България. Ревю на вино – характеристики и особености. Тайната на дегустацията. Любопитни факти, клипове, снимки, фонове.Уеб адреси на производители на вино.


СлоуТурс.БГ“ е туристическа агенция, специализирана в гастрономическия и винения туризъм. Стари български рецепти, забравени традиции, занаяти и обичаи, природа и красотите на България са във фокуса на нашите пътувания.


 

„Всичко което трябва да знаеш за виното и напитките от България и света. Новини, интервюта, анализи и професионален винен рейтинг на българските вина”

Bulgarian_wine_logo

www.BulgarianWine.net
Empowers readers to access unique and relevant information about Bulgarian Wine, Wineries, Wine Bars, Wine Restaurants, Hotels and Spa, Wine Shops as well as interesting wine stories and reports about current events and exhibitions. BulgarianWine.net is a one-stop media targeting an international audience with a regional focus.


wine&food_society_logo

www.winefoodsociety.com
Това пространство е за ценители, кулинари и производители от цял свят за цял свят. Създадохме го за почитателите на качествената храна и отличното вино, които биха се възползвали да ги дегустират и да ги получават вкъщи, на работното място или, където им е удобно.
Производителите, които държат на качеството и здравето на своите клиенти, имат възможността да представят тук чрез Селекцията на Wine & Food Society уникалните си Продукти и Вина , които няма да откриете в нито един магазин по света.
Удоволствие за нас е да изпратим куриер там, където съхранявате вашата продукция, и да доставим до адреса на нашите членове и потребители техния избор от Wine & Food Society.


wine_tours

www.winetours.bg
Winetours.bg е първият онлайн пътеводител за винен туризъм в България, който обединява всички изби, отворени за посещения от туристи. Като съпътстващи обекти са включени винени барове, винени магазини, туристически атракции, свързани с виното, ресторанти и хотели в близост до винарските изби. Отличителното при winetours.bg е наличието на интегрирана онлайн винена карта, на която са отбелязани всички обекти.