Медийни партньори


divino_logowww.divino.bg
Дегустации, рейтинги и оценки на вина, винени магазини и ресторанти, анализи и коментари от винения бизнес. Вино публицистика и култура. DiVino – вашият винен пътеводител.


                           travl_tv globus_media_group travel_tv_hd

Globus Media Group и www.traveltv.bg
Глобус Медия Груп (GMG) е медийна група от частни компании, работещи в сферата на медиите, комуникациите, продуцирането на филми и клипове и провеждане на цялостни рекламни кампании. Водещ бранд на медийната група е Travel TV, която е първата българска тематична телевизия. През 2010 година, част от медийната група става първият български HD канал – Travel HD, който се превръща в 24-часов канал за реклама на България.


Kupuvam_bylgarsko_bnt2_logo

www.bnt.bg/kupuvambulgarsko
Кампанията на новините на БНТ2 “Купувам българско” е в подкрепа на българските производители.Идеята тръгна от проблемите на млекопроизводители и млекопреработватели, които са заплашени от масови фалити заради въведеното ембарго от страна на Русия върху стоки от ЕС и заливането на българския пазар с тези стоки. Затова журналистите от БНТ2 решиха да накарат българите да се запитат “Какво?” и “Защо?” купуват.


spisanie_ikonomika_logo

www.economymagazine.bg
Възроденото списание излиза от май 2011 г. Намеренията на издателите и редакционния екип са да предложат на пазара едно сериозно издание, което да даде картина на динамиката на процесите в българското и световното стопанство, да бъде помощник на предприемачите в лабиринта на общуването с държавните институции, да ги държи „в крак” с най-любопитните и нови достижения на технологиите и с обществените тенденции. Във всеки брой ще се стремим да покажем добрите примери за успешен бизнес в родната индустрия и финансов сектор, а също и в световен мащаб. Както и провалите, които също могат да бъдат полезен урок.


БАНКЯ – ИЗВОР НА ЖИВОТ
Натурална минерална вода Банкя се добива от сондаж ТК 1 „Иваняне” в град Банкя. Тя се характеризира с изключителна природна чистота, стабилен физико-химичен състав и ниско съдържание на минерални соли. Водата Банкя дължи своята природна чистота на факта, че се добива от дълбочина 740 метра. Поради ниското съдържание на минерални соли (Общата минерализация на водата Банкя 327.87 мг/л) и приятния свеж вкус тя е подходяща за ежедневна употреба.
Натурална минерална вода Банкя отговаря на изискванията на българското и европейското законодателство за натурални минерални води и се бутилира съгласно най-високите стандарти за качество.


winebg_info

www.winebg.info
Всичко за виното в България. Производство, сортове, технология, тероар. Винарски изби в България. Ревю на вино – характеристики и особености.Тайната на дегустацията. Любопитни факти, клипове, снимки, фонове.Уеб адреси на производители на вино.


Enjoywine

www.enjoywine.bg
Enjoywine  сме клуб на ценителите на хубавото вино.
Организираме дегустации и представяне на  селектирани вина,  правим  винени турове с приятели и най-вече  се забавляваме споделяйки незабравими приятни преживявания.


„Всичко което трябва да знаеш за виното и напитките от България и света. Новини, интервюта, анализи и професионален винен рейтинг на българските вина”

www.thewineinside.com

The Wine Inside страртира през 2015 г. като „блог за вино, пътешествия и култура“. Първоначалната идея да бъде трибуна за авторски есета и пътеписи, свързани с виното, бързо се разширява, печелейки доверието на читателите като една от водещите интеренет медии, фокусирани върху света на виното. На страниците на блога се представят както актуалните за винопроизводството и винената култура теми и проблеми, така и много от хората, които задават визията и перспективите пред винения живот в национален и глобален аспект.


apollowine

www.apollowine.com
Професионален, семеен онлайн вино магазин с изключителна българска винена селекция. И селекцията, и опитът на екипа успяват бързо да се наложат като доверено онлайн място за добро вино. Всички вина са от малки бутикови изби, лимитирани серии и с изключително съотношение цена/качество . Те се дегустират и внимателно оценяват от екипа на Apollowine, сертифицирани от WSET London. Apollowine открива и предлага най-добрите български вина на тези, които са готови да опитат нещо ново и виното е тяхна страст. • Безплатна доставка за всички поръчки от 6 и повече бутилки, *за територията на България • Възможност за плащане с банкова карта • Доставка на вино за подарък • Бърз и професионален отговор на всякакви винени въпроси • Изготвяне на персонална селекция по зададени критерии • Организиране на дегустации и винени събития.


Bulgarian_wine_logo

www.BulgarianWine.net
Empowers readers to access unique and relevant information about Bulgarian Wine, Wineries, Wine Bars, Wine Restaurants, Hotels and Spa, Wine Shops as well as interesting wine stories and reports about current events and exhibitions. BulgarianWine.net is a one-stop media targeting an international audience with a regional focus.


wine&food_society_logo

www.winefoodsociety.com
Това пространство е за ценители, кулинари и производители от цял свят за цял свят. Създадохме го за почитателите на качествената храна и отличното вино, които биха се възползвали да ги дегустират и да ги получават вкъщи, на работното място или, където им е удобно.
Производителите, които държат на качеството и здравето на своите клиенти, имат възможността да представят тук чрез Селекцията на Wine & Food Society уникалните си Продукти и Вина , които няма да откриете в нито един магазин по света.
Удоволствие за нас е да изпратим куриер там, където съхранявате вашата продукция, и да доставим до адреса на нашите членове и потребители техния избор от Wine & Food Society.


wine_tours

www.winetours.bg
Winetours.bg е първият онлайн пътеводител за винен туризъм в България, който обединява всички изби, отворени за посещения от туристи. Като съпътстващи обекти са включени винени барове, винени магазини, туристически атракции, свързани с виното, ресторанти и хотели в близост до винарските изби. Отличителното при winetours.bg е наличието на интегрирана онлайн винена карта, на която са отбелязани всички обекти.


 

BulgarianChinese (Traditional)EnglishFrenchItalianJapaneseRussianSpanish