Лятна Испанска Lolea фиеста в Градината на ROSE WINE EXPO 2019 Lolea Sangria

Lolea е синоним на парти и радост. Сангрия е традиционна и популярна напитка в много испански градове, тя е неразделна част от историята и туризма на страната, преди всичко през лятото, защото е освежаваща напитка, синоним на плаж, слънце и хубав бар на плажа. 100% натурална и непастьоризирана, сангрия, Lolea е разработена с най-добрите съставки. Добро вино, плодове и подправки, с искрящо докосване. Lolea е синоним на парти и радост. Идеалното питие за освежаване на нашите аперитиви и летни вечери със семейството и приятелите, всички събрани около голяма чаша много студена сангрия Lolea. Когато се появи Lolea, партито започва!

Lolea Nº1 Червено вино сангрия

Вкусна сангрия от средиземноморски цитрусови плодове, качествено червено вино от грозде Темпранио и Каберне Совиньон с канела и искрящо докосване. Lolea не е пастьоризирана, като по този начин запазва всички органолептични качества на прясното вино. Сервирайте в голяма чаша с много лед, резен лимон и друг от портокал. Изненадващо добре с малко прясна мента.

Lolea Nº2 Бяло вино сангрия

Тази уникална сангрия е направена от средиземноморски цитруси, младо бяло вино от грозде Macabeo и Chardonnay с ванилия и същото искрящо докосване. Lolea не е пастьоризирана, запазвайки всички органолептични качества на прясното вино. Сервирайте в голяма чаша със сервира в голяма чаша с много лед, парче вар и две парчета ягода. Също така невероятно със свеж лист мента.

Lolea Nº3 / Brut Elderflower & Apple White Sangria

Нова концепция за коктейл, в която пенливото бяло вино се смесва с буйни и диви ябълки за сухи плодови нотки със сухи нюанси. Със своя изненадващ и добре балансиран вкус, Lolea Brut е гладка на небцето и много освежаваща. Сервирайте студено в голяма чаша, с лед, листа от мента и парчета вар. Освен това е много вкусно и много студено в много студено чаено стъкло. Lolea е „готов за пиене“ вино коктейл. Неговият плодов вкус, адекватното алкохолно ниво и искрящото докосване го правят лесно и приятно да се пие почти по всяко време на деня.

LOLEA ROSE HIBISCUS & GINGER Lolea Rosé

е идеалното съчетание на розе вино, с елегантен аромат на цвете хибискус и пикантен привкус на джинджифил с  блестящ финал. Rosé е винаги на мода! Защото доброто розе сангрия е истинска вино за всички поводи.

Посетете Градината на ROSE WINE EXPO 2019 за ледена Испанска Фиеста!

BulgarianChinese (Traditional)EnglishFrenchItalianJapaneseRussianSpanish