Карлово МЕС и Мандра Ведраре – Rose Wine Expo 2022

КАРЛОВО МЕС предлагат месни деликатеси и колбаси, приготвени изцяло от българско месо и овкусени само с естествени подправки.

Фермата

Близо до гр.Баня, обл.Пловдив се намира фермата, за която с гордост ще отбележат, че е победител в 15-тия юбилеен конкурс на вестник Марица – “Фермер на Тракия за 2017 г.”, измежду 50 фермери и земеделски производители. Разполагат квалифицирани агрономи и животновъди отглеждат около 1200 говеда и 300 бивола. Затворят цикъла на производство с мандра, в която произвеждат мляко и млечни продукти и месопреработвателно предприятие, което динамично се развива през последните две години.

Животните

Животни се хранят с храна, която се произвежда лично от тяхното стопанство, защото фермата е специализирана и в земеделския сектор, освен в животновъдството.

Храненето е с богати на хранителни стойности фуражни смески, които осигуряват дневната дажба на протеин, минерални вещества и комплекс от витамини. За да имат здраво поколение, наследник на добрата генетика и продуктивност, бременните животни трябва да поемат питателна и пълноценна храна.

В отглеждането на едър рогат добитък, се спазват всички нормативни изисквания по отношение на условията и начина на отглеждане, за да достигнат до производството на продукция с много високи качествени показатели.

Животни се отглеждат при добри хигиенни и климатични условия. За тях се грижат екип от опитни фермери и ветеринари.

Месото и колбасите

В месото липсват антибиотици и хормони. То е чисто и богато на протеини, витамини от група В, желязо, Омега 3-масни киселини и др. Има висока хранителна стойност.

Колбасите са приготвени по изпитани, оригинални български рецепти. Залагат единствено на естествените съставки. Липсват консерванти, оцветители и химикали. Разчитат на натуралния цвят, вкус и аромат на месото, което използват при приготвянето им.

Процесът на сушене е с продължителност 20-25 дена, в две чисто нови сушилни, с които предприятието в с. Ведраре разполага. Осъществява се своевременен контрол на влажност с помощта на съвременната технология на сушилните.

Дистрибуция

Развиват собствена дистрибуция в гр. София от края на 2019 г. Разполагат със хладилен склад, намиращ се в квартал Манастирски ливади и извършват доставки в над 40 обекта, сред които магазини за натурални храни, млекарници и супермаркети.

Фирмени магазини

В момента имат четири фирмени магазина, в които предлагат цялата гама от млечните продукти на Ведраре, месата и колбасите на Карлово Мес, както и много други хранителни продукти и напитки.

 

Карлово МЕС - Rose Wine Expo Контакти
Месопреработвателното предприятие с. Ведраре, тел: 0888360237.

Град София
Склад-магазин: кв. Манастирски ливади-запад, ул. Синанишко езеро №11, бл.10
Телефон: 0887933613

 

Web Site: karlovomes.com
Facebook: KarlovoMess

BulgarianChinese (Traditional)EnglishFrenchItalianJapaneseRussianSpanish