Caffè L’Antico – Rose Wine Expo 2019

Четири поколения пекари на кафе стоят зад това име.Обработката на кафе е изкуство и иска богат опит.Това,което прави кафето хубаво е не само технологията на изпичане,а и любовта,която се влага в целия процес.

pianta-caffe-1 pianta-caffe-2

pianta-caffe-3

Към петте сетива,които правят един  пекар голям професионалист,трябва да се добави и шесто-сърцето.

Историята на L’Antico започва от 1909 г.,когато на Ambrogio Kaliari е предложено да представлява Бразилския Правителствен институт Brasiliero във Франция. Ambrogio бил толкова впечатлен от кафените плантации в Бразилия,че когато се върнал в Бордо,решава да учреди първата си компания за печене на кафе.

Синът му Франческо продължава изкуството на печене на кафе чрез преместване на компанията в  родната Италия.

Синът на Франческо,Данте,след  като получава  дипломата си по икономика,отива пак в Бразилия,по пътя на дедите си за да се специализира в света на истинското кафе.

azienda_IMG_1137 azienda_MG_3755 caffe_IMG_1090 IMG_1019or

Данте е считан с право за  един от най-добрите познавачи на кафе в Италия.Той участва в много конференции и събития не само в Италия,но и в чужбина.Търсен е като консултант от  много производители.Винаги успява да създаде нови специални вкусове и смеси от сортове,в зависимост от тенденциите на пазара и променящите се предпочитания на клиентите.

Днес компанията Caffee L’Antico се управлява от бащата Данте и неговите наследници,Габриела и Франческо,които вече са придобили над 15-годишен опит в света на кафето.

  

 

Сигурни сме,че вкусът,който търсите,ще можете да откриете в широката гама  прецизно избрани сортове кафе,които единствения и ексклузивен дистрибутор за България-Dovex Ltd предлага.Богатият от четири поколения опит на семейството,гарантира вълнуващи и изпълващи сетивата Ви кафени смеси,чиито характеристики са запазени непроменени в годините и през дългия  цикъл на производство

010560481Контакти – дистрибуция България

„ДОВЕКС“ ООД

Пощенски код 6300
гр. Хасково
Улица „Стара планина“ № 15
Телефон: +359 38 664 721
Официална страница: www.caffelantico.it
Официална страница за България: www.caffelantico.bg
Facebook страница: www.facebook.com/caffelantico.bg
Дистрибутор: www.dovex-bg.com
 
BulgarianChinese (Traditional)EnglishFrenchItalianJapaneseRussianSpanish