Винарска изба Съединение – Rose Wine Expo 2018

 2016 Златен медал: Verano azur каберне совиньон 2015 ВИ Съединение –Пещера

 2016 Сребърен медал: Pixels Rose гренаш 2015 ВИ Съединение –Пещера

 2015 Златен медал: Veranoazur, Съединение Пещера

Избата притежава общо 8000 дка собствени лозови масиви в землищата на селата Найден Герово, Правище, Драгомир и др., където се отглеждат добре познати сортове като Каберне совиньон, Каберне фран, Мерло, Сира, Шардоне, Совиньон блан и Мускат, но и някои нетрадиционни за страната като Дорнфелдер, Регент и Глера. Избата е изцяло обновена през 2002 година, простира се на площ от 700 кв.м и в нея се произвеждат над 2 милиона литра вино.

VERANO AZUR се произвежда във винарска изба в град Съединение. Тя притежава и обработва 7 000 дка собствени лозови масиви в района на село Найден Герово. В тях се отглеждат както традиционни за България сортове, така и уникалните за региона на страната Дорнфелдер, Регент и Глера. От тях скоро ще се лансират на пазара лимитирани серии вина.Очаквайте ги!

Винарната е реновирана и екипирана с модерна техника и съоръжения с инвестиция от над 4,4 млн. лв. Тя е напредналата в технологичен план изба и разполага с уникална за страната техническа база, оборудвана по последните световни стандарти.

Серията вина VERANO AZUR се състои от три разновидности: бяло вино (Sauvignon Blanc и Viognier), розе (Cabernet Sauvignon) и червено вино (Syrah & Marselan). Дизайнът на бутилките и етикетите, както и вкусовите характеристики на всички продукти от серията винаVERANO AZUR, се доближават по стил до вината от Нов Свят (всички вина произведени извън Европа). За да се запази изобилието от аромати и да се съхранят качествата на виното възможно най-дълго, всички продукти VERANO AZUR се затварят с удобна, модерна и иновативна винтова капачка.

 

Вдъхновете се, открийте радостта от живота и бъдете забележителна част от света!
ENJOY OUR WINES BRANDS RESPONSIBLY!

Виното VERANO AZUR е перфектно за релаксиращи дни, дълги разговори и интересни нощи!

VERANO AZUR_Rose_Bottle

 

VERANO AZUR Розе от Каберне Совиньон
Плодово и деликатно, розето VERANO AZUR от сорта Каберне Совиньон носи наслада и удовлетвореност още от първата глътка. Вкусът е балансиран, с плодови нотки на пресни ягоди и малини.
Консумирайте годобре охладено със салата, средиземноморска кухня или леко пикантни ястия.

 

VERANO AZUR_ChardonnaySauvignonBlancViognier_Bottle

VERANO AZUR Совиньон Блан, Шардоне, Вионие
Със свежия си и ароматен букет, VERANO AZUR блан де блан носи освежаващо удоволствие на сетивата. Вкусът е хармоничен и балансиран с нотки на цитрус и бели цветя.
Насладето му се охладено, с птиче месо, риба или паста.

 

 

 

VERANO AZUR_SyrahMarselan_Bottle

VERANO AZUR Сира и Марселан

Вино с искрящ и интригуващ рубинено червен цвят с виолетови оттенъци. В аромата се преплитат нотки на виолетки и малки, тъмни горски плодове. Балансирано и елегантно тяло с дълготраен финал.

 

 

 

Vinarsla Izba Syedinenie_02

Контакти

Централен офис – гр.София
Бул.“Цариградско Шосе“ 101, ет.3
Тел.: +359 2 807 20 11
Факс: +359 2 807 20 30

Винарна Съединение

Град Съединение 4190
Ул.Пирин планина 1
Област Пловдив
Тел.: +359 882 320 501

www.veranoazur.com

BulgarianChinese (Traditional)EnglishFrenchItalianJapaneseRussianSpanish