ВИЛА ЛЮБИМЕЦ – Rose Wine Expo 2016

Вила Любимец е търговска марка на „Вила Любимец” ЕООД, регистрирана през 2005 година.

Компанията притежава 5000 дка. лозови масиви в регионите на градовете Любимец и Хисар. Насажденията със селектирани сортове грозде се отглеждат по най-съвременни лозарски техники и под строг технологичен контрол. Компанията е ориентирана към производство на качествени продукти от ново поколение с цел пълно задоволяване на нуждите и вкуса на ценителите на доброто вино.

Villa_Lyubimets_cover

Villa_Lyubimets_grapes02 Villa_Lyubimets_grapes01

За нас

Всички ние, които създаваме вината „Вила Любимец” и се грижим да стигат до вас, гледаме на работата си като на мисия и я вършим с отдаденост, защото само вино, направено със сърце, може да носи емоции.

Отглеждаме прецизно подбраните сортове грозде на нашите лозови насаждания по съвременни лозарски техники и под строг технологичен контрол. И всичко това, за да можем да създаваме вина с най-високо качество, които ви доставят наслада, а нас правят горди.

Villa_Lyubimets_wines

Продукти

Вината на „Вилата” – бели, червени и розе – са направени от грозде, което отглеждаме с много грижа и любов. Вдъхновение черпим от напевното шумолене на лозовите листа и от спиращите дъха залези, които всяка вечер обагрят лозовите маси. Красивите бутилки подбираме изключително внимателно, защото им поверяваме да съхраняват плода на нашите мечти – еликсирите с името „Вила Любимец”.

Villa_Lyubimets_wines01

Pagane

И до днес земите ни разказват легендата за жрицата Пагане, която нямала равна по красота и дарби и затова била изпратена да служи на Тангра. Вдъхновени от нея, създадохме вино, достойно за богове.

INSOLO

INSOLO са вина, които се раждат само в най-добрите за гроздето години по преценка на енолога. Имат изявен характер и стил и създават незабравими спомени за сетивата.

Villa_Lyubimets_wines02

Nexo

Виното от серия NEXO е творчески поглед или мисия, която илюстрира имагинерната връзка между два необятни мирогледа /безкрайни светове/. Този на дивото Пагане и този на узрялото Електо. Дизайна на вината от серия Nexo е доста иновативен и нестандартен и ще изненада и най-взискателните познавачи на етикети. Тази серия ще се предлага само в най-добрите ресторанти.

Electo

Electo Selection

logo-bg

Контакти

Вила Любимец ЕООД

Глоуб Дистилърс – търговски офисСофия, тел. 02/401 80 14
E-mail: officegd@globedistillers.bg
Пловдив 4018 Бул . Марица 154, Офис А 14 аТел: 032/ 659 000,Факс 032 / 659 020E-mail: office@villalyubimets.comМаркетинг Отдел –E-mail: marketing@vini.bgтел. 02/401 80 17
www.villalyubimets.bg
BulgarianChinese (Traditional)EnglishFrenchItalianJapaneseRussianSpanish