Антек груп – Olea – гръцки маслини и зехтин – Rose Wine Expo 2016

„Антек Груп“ ЕООД е производител и вносител за България и Европа на прочутия с най-високо качество зехтин „Екстра Върджин“ и автентичните маслини Каламата (сорт Коронейки), които се отглеждат в село Трикорфо в региона на Каламата, полуостров Пелопонес – Гърция. Фирмата предлага своя продуктов каталог на дребно и едро, както и специални цени за хотели и заведения (HORECA) в различни разфасовки. Зехтинът се произвежда от маслини по метода на студеното пресоване в завод оборудван със съвременна техника, притежаващ сертификат ISO – 9001:2008 & ISO 22.000 (НАССР). Фирмата ни разполага със специализиран магазин, където предлага различни сортове маслини, зехтин и маслинови продукти от нашата южна съседка.

salata_mas
Търсете нашите продукти с търговска марка Olea за да задоволите и най-капризните си желания или за да впечатлите трапезата в делник или празник.

gal3 galeria-02

galeria-08 galeria-10

galeria-11 magazin2

Фирма Антек Груп ЕООД Ви представя своята марка OLEA. Продуктите с това име се характеризират с качество и доказан произход. Производството в Гърция е сертифицирано с международни стандарти за качество. Маслиновите продукти с марка OLEA са запазили в себе си духа на древните традиции и неповторимия полъх на средиземноморския вкус.

newsli1 ole55

Контакти

АНТЕК ГРУП ЕООД
Димитровград, ул.“Петър Берон“1
0391 71388
antekgroup@gmail.com

www.olea-bg.com

BulgarianChinese (Traditional)EnglishFrenchItalianJapaneseRussianSpanish